executive coaching

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het nu tijd is voor een executive coach.
Maak tijd om stil te staan bij jouw impact als leider. Sta eens stil bij de invulling van jouw leiderschap en het effect het nu heeft op je organisatie, je team en jezelf. Door te vertragen gaat het daarna sneller, beter, vreugdevoller, relaxter of gezonder.

Waarom jij beter af bent met een executive coach

Executive coachen gaat over jouw groei als leider. Het is een process om individueel te leren, je problemen op te lossen en je performance te verbeteren. Als jouw coach begeleid ik je in het helder krijgen van je doelen en je ambities. Ik zal je aanmoedigen om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen stappen. Als ervaringsdeskundige reflecteer, analyseer, inspireer en creëer ik met jou. We definiëren je doel, we kijken wat je tegenhoudt en ontdekken van welke talenten je nog geen gebruik maakt. Direct, eerlijk, uitdagend, ontwapenend en met humor.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het voor jou nu tijd is voor een executive coach. Jij hebt een leidinggevende rol en je wilt reflecteren op je rol, je team of je impact. Bijvoorbeeld:

  • Je wil iets nieuws aanleren
  • Je wil je je stijl veranderen of een gewoonte afleren
  • Je loopt vast omdat je geen energie meer krijgt van je werk en je niet meer weet waar je energie van krijgt.
  • Je lijf geeft je signalen die je niet langer kunt negeren
  • Je partner of werkgever vinden dat het tijd wordt voor “change”.

Als coach werk ik met executives en professionals in leidinggevende posities. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen groei en ontwikkeling. Mensen die durf en moed tonen om uit hun comfort zone te stappen.

Ik ben je al voor gegaan…

Voorbeelden zijn:

  • Je hebt een positie gekregen in de organisatie die hoge eisen aan je stelt. Terwijl je verantwoordelijk bent geworden voor steeds meer mensen, heb je steeds minder mensen om je heen die je eerlijke feedback geven. Hoe kun je dan die grotere verantwoordelijkheden aan en toch jezelf blijven? Of jezelf worden?
  • Je hebt een succesvolle carrière, je weet hoe het is om daar hard voor te werken en je resultaten te behalen. De complexiteit en schaal van je verantwoordelijkheidsgebied wordt echter steeds groter of internationaler. Hoe zorg je er dan voor dat je impact blijft en je de uitdagingen vanuit een ander perspectief kunt bekijken?
  • Je realiseert je dat de stijl die je hebt gehanteerd om op je positie te komen niet de stijl is die je verder gaat brengen. De offers worden te groot, je verliest meer energie dan dat je krijgt. Het is tijd om opnieuw te kijken hoe jouw batterij weer opgeladen kan worden.

Ik geloof in eigen kunnen en dat je je dromen waar kunt maken.

Door stil te staan bij jouw uitdagingen word je bewuster van de diverse keuzes die je uiteindelijk hebt. 
Ik breng je van je hoofd naar je hart. Van logica naar geluk.

Wil je meer informatie over mijn coaching of over mijn boek? 
Neem snel contact op!

Telefoon: 06-53776875

KvK # 71726942